حجت الاسلام والمسلمین محمد کارگر شورکی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در یزد، با تبریک سال نو و حلول ماه مبارک رمضان، یکی از مؤثرترین فعالیت های بانوان طلبه را فعالیت های پژوهشی دانست و افزود: برنامه های بسیار خوبی از سوی معاونت های پژوهش در ۲۲ مدرسه علمیه استان یزد در سطوح دو، سه و چهار انجام می شود.
وی با اشاره به اختتامیه سیزدهمین دوره جشنواره علامه حلی(ره)استان یزد در آخرین روزهای سال قبل با حضور آیت الله اعرافی، مدیر حوزه های علمیه کشور و تقدیر از برگزار کنندگان و شرکت کنندگان در جشنواره، اظهار کرد: در سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره) ۶۲۰نفر از طلاب خواهراستان آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، ادامه داد: برگزیدگان این دوره ۴۳نفر از خواهران بودند که یک نفر رتبه دوم و ۲۲نفر رتبه سوم و ۲۰ نفر شایسته تقدیر شناخته شدند.
حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی، تصریح کرد: ثبت نام در چهاردهمین دوره جشنواره علامه حلی رحمت الله علیه آغاز شده است و گروههای علمی پژوهشی این دوره از جشنواره را تفسیر و علوم قرآنی، علوم حدیث و درایه، کلام، اخلاق و تربیت، فقه و حقوق اسلامی، فلسفه و منطق، اصول فقه، تاریخ اسلام و تشیع، ادبیات، علوم انسانی (مرتبط با حوزه دین) تشکیل می دهد.
وی گفت: حداکثر سن عمومی شرکتکنندگان در سیزدهمین جشنواره علامه حلی(ره)، زیر ۳۵ سال اعلام شده است که علاقه مندان برای ارائه اثر در این جشنواره می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت جشنواره و یا معاونت های پژوهش مدارس مراجعه نمایند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان یزد، با یادآوری دیدار برگزار کنندگان جشنواره علامه حلی(ره) استان یزد با آیت الله اعرافی، اظهار داشت: مدیر حوزه های علمیه کشور در این دیدار از برگزار کنندگان، برگزیدگان و شرکت کنندگان که رونق بخش به جشنواره بودند، تشکر و قدردانی کرد.
حجت الاسلام والمسلمین کارگر شورکی، بخش های مختلف سخنان مدیر حوزه های علمیه کشور در این نشست را «اهمیت علوم پایه و بنیادین از جمله قوی شدن علوم صرف و نحو، لغت شناسی و مفهوم شناسی فقهی برای تحقیق و رسیدن به نتیجه علمی از سوی طلاب»، « اهمیت علوم ادبی و احیای مکاتب ادبی حوزه»، «اهمیت دادن به فراگیری علوم عقلی برای دفاع از دین و فقه»، «اهمیت علم کلام»، «فهم اصول فقه و نوآوری»، « اهمیت دادن به پایه های روشی حوزه از جمله علوم ادبی، تفکر منطقی، عقلی و اصول از سوی طلاب»، «آشنایی طلاب با علوم اجتماعی جدید» و «آشنایی با زبان های خارجی» برشمرد.
وی، دیگر بخش های سخنان آیت الله اعرافی در خصوص برنامه های آتی حوزه را اقدام برای بازگرداندن علم سنجی به حوزه، واگذاری ارزیابی علمی به حوزه در دنیا، بازدگرداندن امتیازات حوزه به آن، گفتگوی حوزه با دیگر ادیان و ارتباط با آنان، ارائه خدمات به فعالان حوزوی پژوهشگر، مبلغ، فرهنگی و علمی بیان کرد.
انتهای پیام/۳۱۳/۴۷